Autobedrijf Hans Smit

Financiering

FinancieringZorgeloos Rijplezier!

Wij weten dat u zorgeloos wilt autorijden en begrijpen dat u zich daarbij, vooral als u voor de aanschaf van een auto een lening af wilt sluiten, financieel prettig wilt blijven voelen. De leningmarkt bestaat uit een groot scala aan “leen vormen”. Welke voor u wellicht het meest interessante is kunt U aflezen in onderstaand overzicht.

Autofinanciering

Bij een autofinanciering dient de auto als onderpand. U leent een vast bedrag, dat u over een vaste looptijd in gelijke maandelijkse termijnen weer aflost. Die termijnen bestaan uit een aflossings- en een rentedeel. Aan het einde van de looptijd bent u de eigenaar van de auto en heeft u als het ware de rest- of inruilwaarde gespaard. Met deze duidelijke en gemakkelijke financieringsvorm weet u dus precies waar u aan toe bent.
U kunt de aanschafprijs van uw nieuwe of gebruikte auto geheel financieren, maar ook gedeeltelijk.

Doorlopend Krediet

Wilt u een flexibele financiële reserve? Kies dan voor een doorlopend krediet. Bij deze vorm dient de auto niet als onderpand en heeft u de vrijheid om boetevrij versneld af te lossen. Van tevoren bepaalt u zelf uw kredietlimiet, oftewel het maximumbedrag waarover u kunt beschikken. Binnen die limiet neemt u alleen op wat u op dat moment nodig denkt te hebben. Gedane aflossingen kunt u ook weer opnemen. U betaalt alleen rente over het uitstaande saldo. De hoogte van uw maandelijkse aflossing bepaalt u zelf, maar bedraagt tenminste 2% van de totale kredietlimiet.

Persoonlijke Lening

U heeft dezelfde voordelen als bij de autofinanciering: vast maandbedrag (aflossing en rente), vaste looptijd en de mogelijkheid van vervroegd af lossen. Het extra voordeel van een persoonlijke lening is dat u een hoger bedrag kunt lenen dan nodig is voor de financiering van de door u gekozen auto. Daarmee verzekert u zich van extra financiële speelruimte.

 

WIJ HELPEN U GRAAG VERDER!